Screenshot-normal.jpg

Siinä Thomas sitten makasi. Edellisenä iltana joku tuntematon mies oli tönäissyt hänet maahan. Thomaksen pää tömähti maahan ja hän pyörtyi. Mies vei hänet baarin taakse ja laittoi Thomaksen taskuun lapun.

Screenshot-2-normal.jpg

Thomas heräsi kuuden aikaan aamulla. Hänellä oli vielä outo olo, eikä hän muista eilisestä mitään. Hän päätti lähteä kotiin muistelemaan eilisen tapahtumia.

Screenshot-3-normal.jpg

Kotonaan Thomas löysi taskusta lapun. Hän avasi sen ja huomasi, että tämä tarkoin kääritty lappu oli eilisen päivän Bridgeportin sanomat. Hän käänsi lapun toisin päin ja huomasi, että siinä lukee isolla "JÄTÄ MARINA PRATTLE RAUHAAN"

Screenshot-4-normal.jpg

Samalla eilisen päivän tapahtumat vyöryivät Thomaksen mieleen. Hän muisti kuinka oli tavannut kauniin Marina Prattlen ja ottanut Marinan kanssa parit drinkit, sekä tanssinut Marinan kanssa. Baarin ulkopuolella joku tönäisi Thomaksen maahan. Seuraava muistikuva onkin aamusta, kunhan heräsi laatikoiden keskeltä.

Screenshot-5-normal.jpg

Häntä hermostutti lapun teksti ja eilisen päivän tapahtumat, mutta hän silti kutsui Marinan treffeille. He tapaisivat illalla Marjan liikekeskuksessa, jossa sijaitsi myös erinomainen ravintola. Marina suostui. Thomas ei enään jaksanut odottaa iltaa.

Screenshot-6-normal.jpg

 

Hän meni vaatekaapille ja huomasi isän vanhan smokin. Thomas ei ole koskaan aikaisemmin käyttänyt smokkia, mutta ensitreffeille hän päätti pukeutua mahdollisimman hienosti. Ehkä hän saisi Marinan rakastumaan häneen kokonaan.

Screenshot-7-normal.jpg

Aika kului treffeille valmistautuessa nopeasti ja pian hän olikin jo taksin kyydissä kohti Marjan liikekeskusta. Taksi pysähtyi liikekeskuksen eteen ja Thomas huomasi Marinan liikekeskuksen edessä. Thomaksen astuttua ulos autosta, Marina juoksi Thomaksen luokse ja halasi poikaystäväänsä.Screenshot-8-normal.jpg

Thomas saattoi Marinan ravintolaan. Sen jälkeen kun tarjoilija ohjasi parin pöytään hän mietti tulisiko hänen kertoa Marinalle yön tapahtumista. Hän kuitenkin päätti olla kertomatta, sen voisi kertoa myöhemminkin.

Screenshot-9-normal.jpg

Treffien loputtua hän hyvästeli Marinan suudelmalla ja lupasi, etttä he tapaavat myös huomenna. Thomas ei ole koskaan ennen ollut näin paljon rakastunut yhteen henkilöön. Hän halusi viettää koko loppuelämänsä Marinan seurassa.

Screenshot-14-normal.jpg

Thomaksen käytti kaikki rahansa illaliseen, jotenka hänellä ei ollut varaa ottaa taksia kotiin. Thomas päättikin kävellä kotiin, eihän matka ollut kuin vain 700 metriä. Lähes heti ravintolan ulkopuolella Thomas tunsi kuitenkin oudon väännön mahassaan. Hän oksensi maahan ja muisti kuinka hän oli saanut jälkiruoaksi pilantuneen jäätelöannoksen, muttei kehdannut huomauttaa asiasta tarjoilijalle.

Screenshot-15-normal.jpg

Kun hän saapui kotiin, kello oli jo 1.00. Oli aika lähteä sänkyyn nukkumaan. Huomenna toivon mukaan Thomas saisi jopa vietyä suhteen hieman eteenpäin. Toiveena oli oma poikalapsi tai tyttölapsi.

Screenshot-16-normal.jpg

Herättyään hän aloitti aamun katsomalla Urheilukanavaa. Simlandia oli voittanut Ruotsin 3-0 jääkiekossa, JES! Tämän uutisen kuultuaan hän lähti tekemään aamupalaa.

Screenshot-19-normal.jpg

Aamupalan syötyään hän lähti alakertaan tarkistamaan postia. Laskuja, laskuja, kirje äidiltä, laskuja, mutta hei, mikäs tämä on? Thomas avasi kirjeen ja huomasi sen sisällä pienen valkoisen lapun. Lapussa luki sama teksti kuin siinä lapussa, minkä Thomas löysi taskuistaan eilen aamulla. "Jätä Marina Prattle rauhaan". Hän pelästyi ja päätti samantien soittaa Marinalle ja kutsua tämän kylään. Suunnitelmana oli kertoa Marinalle näistä kahdesta lapusta.

Screenshot-22-normal.jpg

Marina saapui kymmenessä minuutissa ja hän tervehti Thomasta suudelmalla. Thomas odotti oikeaa hetkeä kertoa Marinalle lapuista, mutta Marina kerkesi ennen Thomasta: "Thomas, minulla olisi asiaa". Marina kertoi, että hän on asunnoton. Vuokraisäntä irtisanoi Marinan vuokrasopimuksen, syynä maksamattomat laskut. Hän pyysi jos hän pääsisi asumaan Thomaksen luo. Thomas suostui.

Screenshot-24-normal.jpg

Tämän jälkeen Thomas vihjaili Marinan korvaan asioita lapsen hankkimisesta. Pian pari suuntasikin sänkyä kohti ja... no seuraavia tapahtumia ei varmaan tarvitse edes kuvailla.

Screenshot-27-normal.jpg

Kun he olivat valmiita Thomas päätti tehdä tyttöystävälleen illallista. Hän todellakin toivoi, että pian Marina ilmoittaisi olevansa raskaana.

Screenshot-28-normal.jpg

Ruoka kuitenkin paloi pohjaan, mutta se näytti maistuvan ainakin Marinalle. Kun he olivat molemmat syöneet Thomas päätti, että oli aika kertoa lapuista. Hän kertoi lyhyesti siitä, mitä tapahtui heidän ensitapaamisensa jälkeen ja siitä kun hän tämä aamuna löysi postilaatikostaan uuden lapun. Kun hän oli lopettanut tarinansa, Marina oli aivan hiljaa ja tuijotti ikkunaa päin. Marina ilmoitti lopulta ettei hänellä ollut mitään ideaa, siitä kuka olisi kirjeet lähettänyt tai miksi. Samalla Marina muisti mitä edellisen poikaystävän kanssa oli tapahtunut. Myös tämä sai samanlaisia "Jätä Marina Prattle rauhaan" lappuja. Viiden lapun jälkeen poikaystävä löytyi Bridgeportin puistosta. Kuolleena. 

Screenshot-30-normal.jpg

Marina päätti olla kertomatta näistä tapahtumista Thomakselle.

"Muuten, osaatko soittaa kitaraa" Marina kysyi yhtäkkiä. "No on mul kyl kitara mut en osaa soittaa sitä", Thomas vastasi. "Haluuksä et mä opetan?" Marina kysyi. "No mikä ettei!"

He lähtivät talon takapihalle harjoittelemaan kitaran soittoa. Thomas huomasi, että Marina oli todella hyvä kitaran soitossa ja hän oli varma, että Marina olisi hyvä kitaraopettaja.

Lopulta aurinko laskeutui ja he menivät nukkumaan.

Screenshot-36-normal.jpg

Marina heräsi kahden aikaan oksettavaan oloon. Hän nousi ylös ja juoksi vessaan.

Screenshot-34-normal.jpg

Marina ei ollut varma mistä oksennus johtui. Ehkä hän on syönyt jotain pilaantunutta. Tai ehkä hän on raskaana. Häntä kuitenkin väsytti ja hän suuntasi takaisin sänkyyn.

 

Screenshot-35-normal.jpg

Hän heräsi paljon aikaisemmin kuin Thomas. Kampaamo aika oli sovittu kello yhdeksäksi joten Marinan tuli valmistautua.

Screenshot-38-normal.jpg

Lopulta iltapäivällä Marina saapui kampaamosta. Kehuja suorastaan sateli Thomaksen suusta.

Screenshot-40-normal.jpg

Tänään oli laiskottelupäivä, joten Thomas ja Marina suuntasivat kohti Brideportin kesäriehaa. Heti ensimmäisenä he menivät ottamaan yhteiskuvaa. Kuvan Thomas aikoo ripustaa olohuoneen seinälle. 

Screenshot-44-normal.jpg

Seuraavaksi vuorossa oli syömiskisa, jonka lopulta Thomas voitti. Thomas sai palkinnoksi vuoden hodarit, Marina taas sai lohdutuspalkinnoksi 5 lipuketta kesäriehan kauppoihin.

Screenshot-48-normal.jpg

Marina lähti kohti suihkurusketuskonetta, mutta juuri ennenkuin hän pääsi astumaan koneeseen hän huomasi, että hän oli raskaana. Marina oli onnellinen ja meni heti kertomaan asiasta Thomakselle. Häntä kuitenkin huolestutti, että tuleva vauva tai Thomas saattaisivat joutua vaaraan. Joku mies lähetteli kaikkille Marinan poikaystäville kirjeitä. Kaikki mutt paitsi yksi, se Marinan ensirakkaus ovat saaneet kyseisiä kirjeitä.

Screenshot-50-normal.jpg

Thomas päätti viedä Marinan kotiin ja lopuuilta menikin kirjaa luetessa ja mehudrinksuja tehdessä. 

Screenshot-51-normal.jpg

Marina meni nukkumaan paljon ennen Thomasta. Thomas meni nukkumaan yhdentoista aikoihin ja hän jo suunnitteli huomista: huomenna hän kosii Marinaa.

---

Aikooko Thomas kosia oikeasti Marinaa. Ja tuleeko kirjeitä lisää. Se selviää ensi jaksossa.

Kiitos vielä kaikille jotka luitte tän osan ja kiitos niille jotka kommentoi ja kertoi mielipiteensä sekä vinkkejä viime osassa. Joten olisi kivaa jos nyt taas saisi vähään kommenteja, millainen tarina oli jne. Ja vielä voit kertoa aiotko lukea seuraavan osan.