Screenshot-5-normal.jpg

Thomas Malmi katsoo uutta taloaan hämmästyneenä. Sunset  Valleyssä koko lapsuutensa asustanut nuori mies ei koskaan ennen ole nähnyt näin korkeaa taloa. Sen lisäksi hänen asuntonsa sijaitsee talon 11 kerroksessa. Sunset Valleyssä hänen huoneensa oli omakotitalon toisessa kerroksessa, joten tämä on suuri muutos Thomakselle.

Screenshot-6-normal.jpg

Talon aula oli Thomaksen mielestä erityisen hieno. Erityisesti hänen mieleensä oli talon hissi. Sunset Valleystä löytyy yksi hissi Thomaksen isän työpaikalta. Sunset Valley alkaa tuntumaan kokoajan vain enemmän ja enemmän joltain keskiaikaiselta kylältä vaikka tosiasiassa se on 20 000 asukkaan pikkukaupunki, joka on vain jostain syystä jäljessä teknologiassa.

Screenshot-7-normal.jpg

Asunto oli aika pieni ja Thomaksen mielesä huonosti sisustettu. Hän lähtisi ihan varmasti pian ostamaan uusia huonekaluja.

Screenshot-8-normal.jpg

Thomas oli kuitenkin erittäin väsynyt muutosta jotenka hän päätti ottaa pienet torkut. Illemmalla hän suuntaa lähibaariin etsimään uusia tuttavuuksia. Myös jonkun kauniin tytön löytäminen ei olisi pahitteeksi ;)

Screenshot-9-normal.jpg

Tornitalon takapihalla oli sisäänkäynti metroasemalle. Thomas ei ole koskaan ennen matkustanut metrolla joten ensimmäinen matka jännittää. Suunnaksi hän ottaa Pub Hanalan, joka on kuulemma Bridgeportin suosituin Baari. 

Screenshot-20-normal.jpg

Pub Hanala näytti ulkoa suurelta Thomaksen mielestä.  Pubin äänet kantautuivat baarin ovien taakse. Sisältä kuului musiikkia, ihmisten puhetta ja naurua. Kaikilla on näköjään tuolla hauskaa.

Screenshot-12-normal.jpgBaarissa häntä odotti mieluisa yllätys. Vanha ystävä Sunset Valleyn yläasteelta oli toissä Pub Hanalassa baarimikkona. Raimo Atkins ja Thomas olivat yläasteaikoina lähes parhaita ystäviä, mutta Raimon muutto Bridgeportiin erotti ystävykset. He ovat välillä soitelleet, mutta he eivät ole nähneet toisiaan yli neljään vuoteen. Ystävykset rupattelivat kymmenen minuutin ajan kunnes Raimo ilmoitti, että hänen olisi aika palata töihin.

Screenshot-11-normal.jpg

Thomas tapasi myös Barryn. Heille oli hyvin samankaltaiset luonteenpiirteet ja Thomas ja Barry tulivat muutenkim toimeen keskenään. Thomas oli tyytyväinen: Vasta 12 tuntia hän on asunut Bridgeportissa ja hän on saanut uuden ystävän, sekä tavannut vanhan ystävän.

Screenshot-10-normal.jpg

Bändi soitti lavalla musiikkia ja Thomaksen aika kului nopeasti tanssien ja jutellen Barryn kanssa. Aika kuluikin nopeasti ja jo kello 1.00 aikaan Thomas päätti, että olisi aika palata kotiin. Hän tulisi huomenna uudestaan, sitä hän on varma.

Screenshot-15-normal.jpg

Kotiin saavuttuaan Thomas mietti ensimmäisen päivän tapahtumia Bridgeportilaisena. Kyseessä oli aika onnistunut päivä ja Thomas ei jaksanut odottaa huomista. Heti aamusta hän menisi paikalliseen IKEA:aan, sisustaisi kotinsa uudestaan ja illalla Thomas suuntaisi taas Pub Hanalaan.

 

 

Screenshot-16-normal.jpg

Heti herättyään Thomas lähtikin kohti IKEA:aa joka sijaitsi aivan keskustassa korkeassa pilvenpiirtäjässä. Pilvenpiirtäjässä oli myös kauppakeskus, sekä kylpylä joten Thomas tiesi nyt minne mennä ruokaostoksille. Sin lisäksi tämä pilvenpiirtäjä sijaitsi aivan naapurissa.

Screenshot-17-normal.jpg

Tässä onkin Thomaksen uudelleen sisutettu koti. Lähes kaikki Thomaksen rahat menivät uusiin huonekaluihin, mutta nyt hänellä oli koti, johon hän oli tyytyväinen.

Screenshot-19-normal.jpg

Kun sisustus työ oli valmis Thomas rupesi treenaamaan mehumestarin taitojaan. Thomaksella ei ole mitään varsinaista työtä, mutta hän aikoo hankkia rahaa tekemällä lisätöitä baareissa mehumestarina, sekä mahdollisesti soittamalla kadulla kitaraa.

Screenshot-22-normal.jpg

Illemmalla baariin mentyääm Thomas huomasi kauniin Diana Jones nimisen naisen. Thomas viettikin ensimmäiset puolituntia jutellen Dianan kanssa. Thomaksella ei ollut vielä rohkeutta kysyä Dianalta oliko hän sinkku, mutta hän päätti, että pian hän sen kysyisi. Screenshot-13-normal.jpg

Pitkän jutustelun jälkeen Diana ilmoitti menevänsä vessaan. Thomas odottikin Dianaa pitkään tanssilattialla, mutta häntä ei näkynyt. Thomas oli surullinen ja pettynyt. Hän päätti mennä tilaamaan juomaa ja baaritiskin ääressä istuikin Barry. Thomas kertoi Barrylle murheensä ja tämän jälkeen Thomakselle tuli paljon parempi mieli. Baaristahan löytyy paljon muitakin naisia!

Screenshot-24-normal.jpg

Tanssilattialla Thomas huomasi kauniin Marina Prattlen. Thomas tuijotti Marinaa vähään aikaan kunnes hän uskalsi tervehtiä. Marina tervehti takaisin ja vielä hymyili päälle. Thomaksesta tuntui, että hän saattoi olla ihastunut.

Screenshot-26-normal.jpg

Pitkän jutustelutuokion jälkeen Thomas uskalsi jo kysyä Marinalta oliko hän sinkku. Marina vastasi kyllä. Thomas päätti aloittaa flirttailun ja pian huomasi että Marina oli myös itseasiassa hieman ihastunut. 

Screenshot-29-normal.jpg

Thomas ja Marina tanssivat pitkään ja ottivat myös paljon juomia. Myöhemmin molempien ollessa hieman alkoholin vaikutuksen alaisena tunnelma alkoi käydä läheisemmäksi. Thomas astui lähemmäksi Marinaa. Marina tuijotti syvälle Thomaksen silmiin. Screenshot-30-normal.jpg

Yhtäkkiä Thomas suuteli Marinaa. Thomas tunsi todella olevansa rakastunut Marinaan ja Marina vaikutta myös olevan rakastunut Thomakseen. Kello löi kaksi ja Thomasta alkoi jo hieman väsyttää. Hän päätti suunnata kotiin päin. Screenshot-31-normal.jpg

Juuri astuttuaan ovesta ulos, Thomas tunsi kun jokin tönäisi hänet maahan. Hän yritti nousta takaisin ylös mutta joku löi häntä päähän. Hän ei enään jaksanut nousta ylös ja hän pyörtyi kadulle.

Screenshot-33-normal.jpg

Thomaksen tönäissyt mies vei Thomaksen baarin taakse puulaatikoiden sekaan. Hän laittoi Thomaksen taskuun mysteerisen lapun ja juoksi pois paikanpäältä. 

---

Kuka Thomaken tönäissyt mies oli ja miksi hän tönäisi Thomaksen. Mitä miehen kirjoittamassa lapussa lukee? Se kaikki selviää seuraavassa osassa.

Kiitos kaikille jotka luitte. Olisi kiva jos kommentoisitte millainen tarina oli ja kertoisitte aiottekote lukea seuraavan osan.